تغذیهمامان بابا

پیتزای بادمجان کبابی یه غذای متفاوت و عالی

پیتزا از غذاهای فست‌فودی است که اغلب مردم در سراسر جهان و به ویژه بچه‌ها طرفدار آن هستند. پیتزا انواع مختلفی دارد و می‌توان آن را با انواع و اقسام مواد غذایی درست کرد.

مدرسه آنلاین _ پیتزا یک غذای خوشمزه‌ است که اصالت ایتالیایی دارد. کودکان و دوستداران فست‌فود از طرفداران پیتزا هستند. بیشتر این غذا را با سوسیس و کالباس درست می‌کنند اما می‌توان آن را با مواد دم دستی و خوشمزه هم تهیه کرد. بادمجان از آن مواد خوشمزۀ دم دستی است که کاربرد زیادی دارد و یکی از کاربردهایش در پیتزاست.

برای آموزش پخت پیتزای بادمجان همراه ما باشید.

مواد لازم پیتزای بادمجان کبابی

بادمجان: دو عدد

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

پیاز: یک عدد متوسط برای گوشت و چند حلقه برای روی پیتزا

گوجه و فلفل دلمه ای و قارچ: مقداری برای روی پیتزا 

رب: دو قاشق غذاخوری

سس گوجه: به مقدار دلخواه

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

پنیر پیتزا: ۴۰۰ گرم

نان پیتزا

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان‌ها را کبابی کنید. سپس پیاز را در گوشت چرخ‌کرده رنده کنید و به آن نمک و ادویه‌ها را اضافه و خوب مخلوط کنید. سپس آن را تفت دهید تا سرخ شود. 

حالا پوست بادمجان‌ها را بگیرید و آنها را ساطوری کنید. رب گوجه فرنگی و سس گوجه، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.

سپس روی نان پیتزا کمی سس گوجه بزنید و بعد بادمجان‌ها را روی آن بگذارید و در سراسر نان پخش کنید. گوشت را اضافه کنید و پنیر پیتزا را روی مواد بریزید. در آخر فلفل دلمه‌ای خرد شده، قارچ و پیتزای حلقه‌ای را روی پنیر بریزید و داخل فر قرار دهید. 


نکته:

*بعد از کبابی کردن بادمجان‌ها، آن را داخل کیسه قرار بدهید و بگذارید تا سرد شود. با این روش خیلی راحت پوستش جدا می‌شود.

*بعد از ساطوری کردن بادمجان‌ها می‌توانید کمی سیر هم به آن اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا