طعم گیجاواش تره شما را شگفت زده میکنه؛ یه ناهار عالی بپز
غذاهای شمالی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که بسیاری از ما دوست داریم طرز تهیۀ آنها را یاد بگیریم و خودمان در منزل برای خانواده درست کنیم. فوت و فنهایی که خانمهای با سلیقۀ شمالی برای پخت غذا به کار میبرند از رموز خوشمزه شدن غذای آنهاست.
مدرسه آنلاین– پخت و پز و آشپزی در منزل خانه را گرم نگه میدارد و قلب خانه را زنده میکند. گذشته از اینکه آشپزی خودش یک هنر است و کدبانوهای هنرمند ایرانی با غذاهایی که در خانه میپزند نشاطی دو چندان به خانه میبخشند و سلامت خانواده را تضمین میکنند.
گیجاواش تره یکی از غذاهای خوشمزۀ گیلانی است که طرز تهیه این خورش ساده را میتوان به عنوان پیشنهاد غذا برای نهار یا شام، استفاده کرد.
برای تهیۀ این خورشت عالی با ما همراه باشید.
مواد لازم
سبزی گیجاواش: ۲۰۰ گرم
برگ سیر تازه: ۱۰۰ گرم
تخم اردک : دو عدد
روغن مایع: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول:
ابتدا برگ سیر را به خوبی شسته و اجازه دهید تا آب آن گرفته شود. پس از خشک شدن برگ سیر آن را به صورت نیم سانت نیم سانت خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم:
گیجاواش را نیز شسته سپس آبکش کنید و در ادامه مانند برگ سیر آن را خرد کنید.
مرحله سوم:
تخم اردکها را در یک کاسه شکسته و با کمک چنگال هم بزنید سپس به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله چهارم:
در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و برگ سیرها را با مقداری زردچوبه سرخ کنید.
مرحله پنجم:
پس از کمی تفت دادن برگ سیر، گیجاواش را نیز به برگ سیرها اضافه کنید و تفت دهید. پس از چند دقیقه حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا سبزیها نرم شوند.
مرحله ششم:
پس از پخت سبزیها تخم اردک آماده شده را به سبزی اضافه کنید و اجازه دهید تا تخم اردکها نیز بپزد سپس همراه با برنج نوش جان کنید.