تغذیهمامان بابا

عطر این دو مربا همه ی خونه رو بر میداره

مربا یکی از شیرینی‌جاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. مربا معمولاً از میوه‌های مختلف شیرین تهیه می‌شود و هر فصلی هم میوه و طعم مخصوص خودش را دارد.

مدرسه آنلاین– حالا که پاییز رنگارنگ از راه رسیده، با هنرمندی می‌توان اینسفره‌های غذا را هم رنگی و شاد کرد. مربای نعناع با آن رنگ بی‌نظیر و رایجۀ دلپذیر از آن مرباهایی است که سفرۀ ما را رنگی و چشم‌نواز می‌کند.

مربای نعناع از آن مرباهایی جدیدی است که کمتر کسی آن را خورده است. برای خوش‌رنگ و خوشمزه شدنش باید یک سری فوت و فن‌ها را رعایت کرد.

برای آموزش پخت مربای نعناع خوش‌رنگ و خوش‌عطر با ما همراه باشید.

مربای نعناع

مواد لازم برای مربای نعناع

نعناع: نیم کیلو گرم

آب : یک لیتر

شکر : دو  لیوان دسته دار فرانسوی

آب لیموترش: نصف لیوان

رنگ خوراکی سبز : چهار قطره

طرز تهیه

نعناع را بشویید و برگ‌هایش را جدا کنید. برگ‌های پلاسیده و سیاه رنگ را جدا کنید.

برگ‌های نعناع را داخل قابلمه بریزید و  آب به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بجوشانید.

در قابلمه را بردارید و صبر کنید خنک شود. سپس با در بسته، به مدت یک شب در یخچال بگذارید استراحت کند و روز بعد صاف کنید.

برگ‌های نعناع را به هیچ عنوان فشار ندهید چون ممکن است مربایتان تلخ شود.

شکر را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش بیاید، سپس حرارت را در حالت متوسط بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه بجوشانید.

نزدیک به غلظت رسیدن روی سطح مربا کف سیاه و تیره‌ای جمع می شود که می‌توانید جدا کنید تا مربا کاملاً شفاف شود.

در مراحل آخر باید حرارت را کم کنید که مربا بر روی دیواره‌های ظرف نسوزد.

۱۰ دقیقۀ آخر آب لیمو ترش را به مربا اضافه کنید.

اواخر به قوام رسیدن با این که حرارت را ملایم کرده‌اید ولی مربا مدام کف می‌کند و بالا می‌آید و اگر مدام هم نزنید، سر ریز می‌شود.

در آخر برای خوشرنگ شدن مربا، رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کنید.

مربا نعناع با لیمو

مواد لازم

برگ نعناع ( همراه با ساقه‌های نرمش ): ۲۵۰ گرم

شکر: یک لیوان

لیمو ترش: دو عدد

آب: نیم لیتر

طرز تهیه

نعناع را خرد کنید. لیموها را به همراه پوست خرد کنید و دانه‌هایش را دور بریزید و با آب نعناع به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید سپس شعله را خاموش کنید و یک شب استراحت دهید.

در ظرف را باز بگذارید که رنگ نعناع تغییر نکند.

 مواد را از صافی عبور دهید و عصاره صاف شده را با شکر و آب مخلوط کرده، روی حرارت ملایم بپزید تا به غلظت دلخواهتان برسد.

منبع: بیتوته

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا