شیرینی قندی رو با چند قلم مواد ساده برای عید درست کن
پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان میدهد، از نظر هزینه نیز مقرون بهصرفه است.
مدرسه آنلاین – شیرینی قندی یک شیرینی خیلی خوشمزه و سنتی و ترد است که با چند قلم ساده درست میشود. این شیرینی را به راحتی میتوان در فر و تابه درست کرد.
برای تهیۀ این شیرینی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی قندی
آرد شیرینیپزی یا آرد معمولی: ٢٠٠گرم (حدود یک ونیم پیمانه)
روغن جامد: ١٢٠ گرم (نصف پیمانه)
پودر قند: ١٢٠ گرم(دوسوم پیمانه)
پودر هل: یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو، زعفران، کنجد و خرفه: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
روغن جامد، پودر قند و هل را دو دقیقه با همزن بزنید. بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه و با کمک انگشتهای دست مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید.
مرحلۀ دوم:
اگر سه رنگ دوست دارید، به سه قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت، پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید. به یکی رنگ زعفران و قسمت سوم را ساده بگذارید.
مرحلۀ سوم:
از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و در دست گرد کنید و کف سینی بچینید و با چاقو رویش بعلاوه ایجاد کنید. روی شیرینیها با خرفه و کنجد و … تزیین کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ١۶٠ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.