تغذیهمامان بابا

شیرینی قندی رو با چند قلم مواد ساده برای عید درست کن

پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان می‌دهد، از نظر هزینه نیز مقرون به‌صرفه است.

مدرسه آنلاین – شیرینی قندی یک شیرینی خیلی خوشمزه و سنتی و ترد است  که با چند قلم ساده درست می‌شود. این شیرینی را به راحتی می‌توان در فر و تابه درست کرد.

برای تهیۀ این شیرینی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی قندی

آرد شیرینی‌پزی یا آرد معمولی:  ٢٠٠گرم (حدود یک ونیم پیمانه)

روغن جامد: ١٢٠ گرم (نصف پیمانه)

پودر قند: ١٢٠ گرم(دوسوم پیمانه)

پودر هل: یک قاشق مرباخوری

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو، زعفران، کنجد و خرفه: به میزان لازم

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

روغن جامد، پودر قند و هل را دو دقیقه با همزن بزنید. بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه و با کمک انگشت‌های دست مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید.

مرحلۀ دوم:

اگر  سه رنگ دوست دارید، به سه قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت، پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید. به یکی رنگ زعفران و قسمت سوم را ساده بگذارید.

مرحلۀ سوم:

از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و در دست گرد کنید و کف سینی بچینید و با چاقو رویش بعلاوه ایجاد کنید. روی شیرینی‌ها با خرفه و کنجد و … تزیین کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ١۶٠ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا