با این روش آسون، سه سوته یه خیارشور ترد و خوشمزه درست کن
خیارشور از چاشنیهای خوشمزه و پر طرفداری است که با انواع غذاهای سنتی و فستفودی مزده میدهد. این طعمدهندۀ ایرانی در صنایع مختلف غذایی نیز کاربرد دارد.
مدرسه آنلاین – خیارشور یکی از پر طرفدارترین چاشنیها در رستوران ها و فستفودها محسوب میشود. خیلی از خانمهای کدبانو دوست دارند خودشان در منزل خیارشور تهیه کنند و البته خیارشورهای خانگی اغلب خوشمزهتر هم هست.
برای آموزش کامل و مرحله به مرحلۀ خیارشور خانگی فوری و آسان و ترد با ما همراه باشید.
مواد لازم:
خیار: دو کیلو
سیر: پنج عدد
نعناع: 200 گرم (بستگی به ذائقه میزانش تغییر میکند.)
لیمو: دو عدد
فلفل تند: دو عدد
سرکه: دو فنجان
آب: چهار فنجان
نمک: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
ابتدا خیارها را شسته و خشک میکنیم و در ظرفی که میخواهیم خیارشور بیندازیم، میریزیم. سپس نعناع، سیر و لیموهای حلقهشده و فلفل را روی خیارها قرار میدهیم و لایه لایه این کار را تکرار میکنیم.
مرحلۀ دوم:
سپس سرکه را روی مواد میریزیم و نصف آب را اضافه میکنیم. بعد نمک را روی مواد میپاشیم و بقیۀ آب را روی مواد میریزیم.
مرحلۀ سوم:
حالا در ظرف را محکم میبندیم تا هوا وارد ظرف نشود. میگذاریم خیارشور دو روز بماند. بعد از دو روز آمادۀ میل کردن است.
به همین راحتی و فوری خیارشور ترد شما آماده شد.