تغذیهمامان بابا

طرز تهیه تباهگ یه غذای محلی خوشمزه با همه‌ی فوت و فنها

ایران، جزو کشور‌هایی است که تنوع غذایی بالایی دارد. از آنجایی که هر جای ایران، فرهنگ غذایی و آداب‌و‌رسوم خاص خود را دارد، می‌توانیم لذت خوردن غذاهای خاص و متنوع و البته با ارزش غذایی بالا را در کشور تجربه کنیم.

مدرسه آنلاین– از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب ایران، غذاهای محلی بسیاری وجود دارد که برخی از آن‌ها ممکن است هنوز برای ما ناشناخته باشد. آشنایی با غذاهای محلی به ما کمک می‌کند غذاهای خوشمزه و مفیدی را به فهرست غذایی خود اضافه کنیم.

امروز می‌خواهیم یک غذای اصیل سیستان و بلوچستان را با هم بپزیم که هرکس بخورد عاشقش می‌شود. برای درست کردن این غذای محلی بی‌نظیر با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سه ورقۀ بزرگ گوشت گوسفند

دانه‌های خشک شدۀ انار یا پودر انار

نمک و فلفل به مقدار لازم

پارچۀ ظریف نخی

طرز تهیۀ تباهگ

مرحلۀ اول:

ابتدا گوشت را به صورت ورقه‌ ورقه برش بزنید و سپس با دانه‌های انار کوبیده شده یا چرخ‌شده و نمک، آن‌ را ورز دهید.

مرحلۀ دوم:

گوشت‌های مزه‌دارشده را به مدت ۱۵ دقیقه در ماکروویو قرار دهید تا خشک شود.

مرحلۀ سوم:

گوشت تباهگ را به همراه نمک، فلفل سیاه و مقداری آب در قابلمه‌ای مناسب بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.

مرحلۀ چهارم:

پس از یک ساعت جوشیدن و نرم شدن گوشت، آن را داخل یک صافی بریزید و آب آن را جدا کنید. از آب گوشت برای درست کردن برنج استفاده کنید، چون طعم بسیار خوبی به برنج می‌دهد.

مرحلۀ پنجم:

روغن را در یک ماهیتابه بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا روغن داغ شود. سپس گوشت نرم‌شدۀ تباهگ را در روغن بریزید و کمی آن را تفت دهید.

تباهگ شما آماده است. شما می‌توانید آن را با برنج پخته‌شده با آب گوشت یا برنج زعفرانی نوش جان کنید.

نوش جان.

منبع: تاپ کوکینگ

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا