تغذیهمامان بابا

این باسلوق لبو رو یاد بگیر و برای شب چلّه درست کن که محشره

شب چله از عیدهای باستانی ما ایرانیان است که در شب آخر پاییز آن را جشن می‌گیریم و در خانه‌هایمان را به روی زمستان باز می‌کنیم و به استقبالش می‌رویم.

مدرسه آنلاین _ در این شب به خانۀ مادربزرگ و پدربزرگ و بزرگترها می‌رویم و دور هم می‌نشینیم و هندوانه می‌خوریم. هندوانه و دورهمی شناسنامۀ شب چلّه و شب چلّه هم از شناسنامۀ ما ایرانی‌هاست. کنار هندوانه، انار و هر میوه‌ و خوراکی‌ای که دوست داشته باشیم می‌گذاریم. 

خیلی‌ از خانم‌های باسلیقه دوست دارند خودشان در خانه باسلوق یلدایی درست کنند. باسلوق لبو بهترین گزینه برای شب چلّه است. هم رنگ زیبایی دارد و هم میوۀ فصل است و برای این شب مناسب است.

ما امروز طرز تهیۀ باسلوق لبوی خوشمزۀ خانگی را برای شما خوبان در نظر گرفته‌ایم. امیدواریم درست کنید و کنار عزیزانتان به خوشی نوش‌جان کنید.

مواد لازم:

لبوی پخته شده: سه عدد متوسط

آب لبوی پخته و سرد شده: نصف لیوان

شکر: پنج قاشق غذاخوری

خامه: دو قاشق غذاخوری سر پر

ماست: دو قاشق غذاخوری سر پر

پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

ابتدا آب لبو را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا حل شود. بعد آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مرحلۀ دوم:

لبوها را با مایع ژلاتینی و شکر و خانه و ماست در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا خوب با هم مخلوط شود. 

مرحلۀ سوم:

لیوان یکبار مصرف یا هر قالبی که دوست دارید مواد را در آن بریزید کمی چرب کنید. از مواد در آن بریزید و دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را کامل ببندد.

مرحلۀ چهارم:

باسلوق را از قالب خارج کنید و داخل پودر نارگیل بغلتانید. سپس آن را برش بزنید و قسمت‌های برش‌خورده را هم در پودر نارگیل بغلتانید. باسلوق‌ها را در ظرف مورد نظر بچیبنید و با گل، گردو، بادام و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.

نکات:

لبو و آب لبو هر دو سرد باشد.

مقدار خامه را می‌توانید بیشتر کنید.

می‌توانید این باسلوق را در قالب بزرگ هم درست کنید.

 

 

 

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. خوبه ولی ، مخلوط کن دیگه چرا ؟
    همه مواد اون تو می چسبه چطوری خارج بشه؟
    با قاشق هم بزنند خیلی بهتره من زیاد درست کردم .
    بنظرم خامه و ماست هم بیخوده بی رنگ و خراب میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا