تغذیهمامان بابا

طرز تهیه شیرینی الماسی برای روز مادر

پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان می‌دهد، از نظر هزینه نیز مقرون به‌صرفه است.

مدرسه آنلاین– پخت شیرینی‌های خانگی به نوعی سرگرمی و تفریح محسوب می‌شود و لذت‌بخش است. عطر شیرینی که در منزل می‌پیچد با خودش سرزندگی می‌آورد. شیرینی‌های خانگی به همان خوشمزگی شیرینی‌های قنادی است با این تفاوت که ظاهرش را خودتان با سلیقه و هنر خودتان می‌توانید طراحی کنید.

امروز طرز تهیۀ یک شیرینی خوشمزۀ رژیمی و بدون روغن را برای آموزش در نظر گرفته‌ایم. این شیرینی را خیلی فوری و راحت می‌توان درست کرد. طعم این شیرینی نارگیلی نیز فوق‌العاده است. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد سفید ۳ و ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
تخم‌مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۳ ق غ
روغن مایع ۱ ق غ
شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم
شکر برای تزیین

طرز تهیۀ شیرینی الماسی

یک کاسه بزرگ برداشته و کره که به دمای محیط رسیده را با پودر قند در آن بریزید و با همزن برقی، کره و پودر قند را تا حدی مخلوط کنید که یک دست و کرم رنگ شود. حدود ۷ دقیقه کافی است. در صورت نیاز قبل از این مرحله پودر قند را الک کنید.

یک عدد تخم مرغ را بشکنید و در کاسه محتوی کره و پودر قند بریزید. سپس یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل را اضافه کنید. حدودا ۳ دقیقه مواد را با همزن برقی بهم بزنید.

پودر کاکائو را به مواد شیرینی اضافه کنید. در این مرحله باید به رنگ کاکائویی دلخواهتان برسید. معمولا سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو کافی است. بیشتر از این مقدار کاکائو، ممکن است شیرینی را تلخ کند. حالا مواد را خوب بهم بزنید تا پودر کاکائو کاملا با مواد دیگر ترکیب شود.

آرد را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید. در این مرحله نیازی نیست تمام سه و نیم پیمانه آرد را در شیرینی بریزید. هر بار کمی آرد اضافه کنید و در بافت خمیرتان دقت کنید. هر وقت خمیر به حالتی رسید که نه خیلی خشک، نه خیلی نرم بود و به دست نمی چسبید، خوب است. دیگر نباید به آن آرد بزنید. آرد زیاد باعث ترک خوردن شیرینی شده و آرد کم باعث می شود شیرینی هنگام پخت از هم باز بشود. پس این قسمت را با دقت کامل انجام دهید.

خمیر را کمی بهم بزنید که آرد کاملا در بافت شیرینی مخلوط شود. زیاد ورز دادن خمیر باعث می‌شود خمیر شیرینی روغن پس بدهد و شیرینی را خراب می کند. یک قاشق غذاخوری از خمیر بردارید و کف دستتان بگذارید. آن را با دست گلوله کنید. سپس تمام خمیر را به شکل گلوله های هم اندازه درآورید.

شکر را در یک کاسه بریزید. شیرینی ها را در شکر بغلتانید تا کاملا با آن پوشانده شوند. به کمک انتهای یک چاقو، سر انگشت یا هر وسیله ای که کمی گرد است، وسط خمیر شیرینی یک حفره کوچک ایجاد کنید. دقت داشته باشید که نباید حفره خیلی عمیق باشد و طرف دیگر خمیر را خراب کند. این کار را برای تمام خمیر شیرینی الماسی تکرار کنید.

فر را از چند دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را چرب کنید. روی آن کاغذ روغنی قرار دهید. شیرینی ها را با فاصله از هم در سینی فر بچینید. حالا سینی را در فر بگذارید. شیرینی الماسی برای پخت به دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارد.

شیرینی را از فر خارج کنید. در ابتدا شیرینی خیلی نرم است. نگران نباشید، شیرینی پخته شده است. آن را در کناری بگذارید تا کاملا خنک شود. بعد ادامه مراحل را انجام دهید.

برای تزیین شیرینی الماسی راه های مختلفی وجود دارد. شما می توانید برای این کار از انواع بریلو با رنگ های دلخواه استفاده کنید. هم چنین می توانید از گاناش شکلاتی، شکلات سفید، شکلات صبحانه و نوتلا کمک بگیرید. اگر به هیچ کدام از این ها دسترسی ندارید، می توانید مقداری شکلات تخته ای را ذوب کنید.

برای تزیین با شکلات ذوب شده؛ حدودا ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای تلخ یا نیمه شیرین را به روش بن ماری ذوب کنید.

آن را با یک قاشق غذاخوری کره یا روغن مایع ترکیب کنید. سپس در قیف یا ماسوره مناسب بریزید و حفره های شیرینی ها را با شکلات پر کنید.

اگر تمایل داشته باشید می توانید روی شکلات ذوب شده؛ ترافل رنگی یا پرک بادام، کنجد و … بریزید. توجه کنید موقع پر کردن شیرینی ها، بهتر است کاملا خنک شده باشند.

منبع: آسمونی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا