شلغم پلو با این طرز پخت رو یه دنیا دوست دارن
شلغم از میوههای پر خاصیتی است که در پاییز و زمستان میآید و برای جلوگیری از سرماخوردگی و بهبود آن بسیار مفید است.
مدرسه آنلاین – شلغم یکی از آنتی بیوتیکهای طبیعی است که خواص بسیاری برای سلامتی دارد. گذشته از اینکه میتوان شلغم را پخت و نوش جان کرد، میتوان با آن غذا هم درست کرد. شلغمپلو یکی از غذاهایی است که با شلغم پخته میشود و برای پاییز و زمستان در وعدۀ ناهار یا شام مناسب است.
برای تهیۀ این غذای پاییزی و دوای طبیعی با ما همراه باشید.
مواد لازم:
برنج: ۳ پیمانه
ماش: یک پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده یا پوره: نصف پیمانه
کره: ۵۰ گرم (اختیاری است.)
شلغم: ۲۰۰ گرم
زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذا خوری (دلبخواهی است.)
نمک: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
زردچوبه و فلفل سیاه، پودر لیموعمانی: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا ماش را جدا گانه بپزید. بعد یک پیاز متوسط را ریز خرد کنید و با پوره، نمک، پودر لیموعمانی، زردچوبه و کمی روغن و کره مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید تا عطرادویه کاملاً به خورد پیاز برود.
برنج را با آب ونمک جوشانده، چند دقیقه قبل از آبکش کردن ماش پخته وشلغم خرد شدۀ خام وشوید تازه را اضافه و مخلوط کنید و سپس سریع آبکش کنید.
کف قابلمه روغن بریزید تهدیگ دلخواه را بگذارید ومعجون پیاز را لای برنج گذاشته، زعفران را بریزید و دم کنید. بعد از پخت برنج را هم بزنید تا پیازها و عطر آن در کل برنج پخش شود.
نکته:
کمی برنج را زنده بر دارید.