به جای پفک، این هله هولهی برشته رو درست کن که بچهها عاشقش میشن
هله هولههای بیرون اغلب خوراکیهای کم ارزش و گاهی مضرّی هستند که طعمهای خوبی دارند و به عنوان میانوعده و برای سرگرمی و تنوّع خورده میشوند.
مدرسه آنلاین– با مواد غذایی مفید میتوان میانوعدههای جذّاب و خوشمزه درست کرد که جایگزین هلههولههای مضرّ شود.
هله هولۀ برشته از هلههولههای سالم و البته خوشمزهای است که بچهها خیلی دوست دارند و به آسانی در منزل میتوان آن را تهیه کرد.
برای درست کردن هله هولۀ برشته با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه: یک عدد
سیر: دو حبه
برنج پختهشده: یک پیمانه
سیبزمینی آبپز: سه عدد
پیازچه: چهار قاشق غذاخوری
جعفری: دو قاشق غذخوری
پنیرپیتزا: سه قاشق غذاخوری (قابل حذف است.)
بیکن یا کالباس: 200 گرم (قابل حذف است.)
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با فلفل دلمه و سیر تفت دهید تا سبک شود. بعد برنج پختهشده را در غذاساز میریزیم تا پوره شود. با گوشتکوب سیبزمینی را میکوبیم و برنجپورهشده، کالباس یا بیکن، پیازچه، جعفری، پنیر پیتزا، فلفل دلمه، پیاز و سیر و نمک، فلفل و پاپریکا را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
حالا مواد را داخل قیف میریزیم و به مدت ده دقیقه داخل فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد.مواد داخل قیف را به اندازۀ دلخواه با قیچی برش میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.
نکته:
اگر مواد بیش از حد در فریزر بماند بافتش از هم جدا میشود.