خبر ویژه

نگرانی حداد عادل از احتمال اضمحلال مدارس غیردولتی؛ حداد عادل: مشکلات مدارس غیردولتی کم نیست!

غلامعلی حداد عادل، رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی کشورمان طی سخنانی ضمن ابراز نگرانی بابت اضمحلال مدارس دولتی بر لزوم حمایت از این مدارس تأکید کرد.

مدرسه آنلاین- به نقل از تسنیم:  غلامعلی حدادعادل در جلسه مؤسسان و مدیران برگزیده مدارس عضو “کانون مدارس اسلامی” با بیان اینکه مدارس اسلامی امروز ادامه دهنده خط دینی و فرهنگی جریان مدرسه‌سازی در سال‌های قبل از انقلاب است، گفت: ما به هیچ وجه خود را رقیب وزارت آموزش و پرورش نمی‌دانیم.

وی با اشاره به اینکه غیردولتی بودن مدرسه به معنای غیرانقلابی بودن آن نیست، افزود: ما از آزادی‌ها و امکاناتی که غیردولتی بودن مدارس ایجاد می‌کند برای خدمت به انقلاب استفاده می‌کنیم. نکته دیگر این است که هیچ کاری برای تضمین انقلاب اسلامی به اندازه تربیت نیروی صالح مؤثر نیست. اگر حال آموزش و پرورش خوب نبود باید نگران باشیم، نبض آموزش و پرورش درست نمی‌زند و من نگران آینده هستم زیرا امروز وضع آموزش و پرورش در همه زمینه‌ها از جمله بودجه خوب نیست. متوسط عمر وزرای آموزش و پرورش در 17 سال اخیر کمتر از دو سال بوده است.

حدادعادل در خصوص مشکلات مدارس غیردولتی گفت: مشکلات مدارس غیردولتی کم نیست و با افزایش قیمت مسکن، افزایش قیمت اجاره‌ها و رشد آئین‌نامه‌ها، اداره مدارس غیردولتی دشوار شده است. موضوعاتی را که در مدارس دولتی امکان تحقق آن وجود ندارد می‌خواهند در مدارس غیر دولتی رشد دهند، نگران هستیم رشدی که دهه 70 در مدارس غیردولتی ایجاد شد با این روند به اضمحلال برود و این مدارس نتوانند نقش خود را در تربیت نسل انقلابی ایفا کنند.

حدادعادل با اشاره به عدم پیوند کافی میان مدارس غیردولتی گفت: کاری کنیم که همه مدارس یک خانواده و کنار هم باشند، مدارس برای یکدیگر کار کرده و به رشد یکدیگر کمک کنند. به فکر تربیت معلم باشیم. برای مجموعه‌های خود باید از آموزش و پرورش مجوز بگیریم، مدارس نیرو برای خود تربیت کنند تا معلمان مثل این سال‌ها پس از مدتی کارکردن در مدرسه شغلشان را عوض نکنند و ما ناچار باشیم یک معلم تازه کار استخدام کنیم.

گفتنی است، مجموعه مدارس غیردولتی فرهنگ زیر نظر غلامعلی حداد عادل اداره می‌شود.

نوشته های مشابه

‫21 دیدگاه ها

  1. واقعا خجالت داره ،عوض اینکه نگران مدارس دولتی باشن ،با ایجاد فاصله طبقاتی مدارس غیر دولتی رو رشد دادن و هرکس برای بچه خودش یک دبیرستان زد

  2. جناب حداد عادل از عدالت به دور است که یک طرفه به قاضی بروید . مدارس غیر دولتی که سهله برو بالا اصلا از ایران برو بیرون و برو سراغ قویترین کشورها و قویترین شرکتهایش مثلا تویوتا مثلا مایکروسافت . اگر در اینها ملاک کسب سود سالانه ی بیشتر می بود الان وجود خارجی نداشتند . بر خلاف تصور ، در این شرکتها کسب سود اولویتش بعد از رعایت کیفیت محصول و کسب رضایت مصرف کننده است . دلیل مانایی آنها همین است . در ایران مدارس غیر دولتی ( البته مانند تمام مجموعه های ریز و درشت اقتصادی کشور ) کسب سود و پول بیشتر هدف اصلیشان است با اختلاف زیاد نسبت به سایر اهداف . به عنوان نمونه جذب معلمان کم توان و یا حتی عده ای دانشجو به عنوان مدرس صرفا برای پرداخت دستمزد کمتر . خودت برو تا ته ماجرا .

  3. اقای حداد از تبعیض بین دانش اموزان و تقسیم بندی براساس میزان پول پرداختی نیروی دانش اموخته صالح به عمل نمیاد

  4. بزرگترین خیانت های به آموزش و پرورش ، نظام آموزشی و نهایتا کشور تاسیس مدارس غیر دولتی و ایجاد فاصله طبقاتی چه از نظر مالی و چه از نظر اعتقادی بین دانش آموزان می باشد و آقای حداد عادل موسس اولین مدرسه غیر دولتی ( فرهنگ ) برای تحصیل فرزندانش بود .

  5. حالا حالا فرزندان مسئولین هستند که تشریف بیاورند مدرسه شما و حاج خانوم.نگران نباشید. تا دانش آموز شهربه پرداز هست مدرسه شما هم برقرار هست

  6. پیشنهاد ساده اما راهگشا:

    1- مدارس غیردولتی رتبه بندی و رقابتی شوند.
    2- مدارس غیردولتی موظف باشند دانش آموزان را بدون توجه به بضاعت مالی آنان ثبت نام کنند.
    3- کل بودجه مدارس دولتی به مدارس غیردولتی پرداخت شود.
    4- مدارس دولتی تعطیل شوند.

    با توجه به بهره وری و کیفیت بالای مدارس غیردولتی، همین بودجه فعلی وزارت آموزش و پرورش برای آموزش کل دانش آموزان کافی خواهد بود.

  7. یادمون نمیره خانمتون در برنامه تلویزیونی گفتن پسرم در یک مدرسه درس میخواند دیدیم مدرسش خوب نبود مجبور شدیم براش یه مدرسه تاسیس کنیم

  8. اون روزی که برای آقازاده مدرسه درست کردید و مدرسه های دولتی باب طبع تان قرار نگرفت ، فاتحه مدارس دولتی را مثل کشور خواندید .

  9. مدارس غیر دولتی که بر اساس دور زدن قانون اساسی ایجاد شده باید و باید برچیده شود.
    این نوع مدارس، مدارسی به معنای واقعی کلمه “رها” و “وِل” هستند. هیچ سنخیتی با فرهنگ کشور ما ندارند. بچه ها را بی دین و لا ابالی بار می آورند. مسوولیت و مسوولیت پذیری به چه ها یاد نمی دهند. همواره به همه نمرات بالا می دهند و بعد از فارغ التحصیل شدن تازه متوجه می شوند بی سواد هستد.
    اصلا جایز نیست به خاطر پول با سرنوشت بچه های مردم بازی شود.

  10. این جمله جناب حداد عادل باید طلا گرفت ما از آزادی‌ها و امکاناتی که غیردولتی بودن مدارس ایجاد می‌کند برای خدمت به انقلاب استفاده می‌کنیم همین واسلام

  11. دولت ها سالهاست برای کم کردن هزینه آموزش و پرورش آمدند مدارس خصوصی ایجاد کردند بدون اینکه به عواقب اینکار فکر کنند. حالا هم دیر نشده اگر دلسوز دانش آموزان هستید این مدارس را جمع کنید و تمام مدارس دولتی باشند و همه فرزندان این کشور از عدالت آموزشی و … برخوردار شوند.

  12. طبق قانون اساسی همین حکومت شرایط تحصیل فرزندان این مملکت تا سطح دپلم باید مجانی و به عهده دولت است ولی در عمل از سال 1370 با تصویب مدارس غیر انتفاعی توسط دولت به نحوی از وظیفه خود شانه خالی کرد و وظیفه و هزینه تحصل فرزندان را بدوش والدین انداخت که خود یک خیانت آشکار به والدین این مملکت بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا