تغذیهمامان بابا

طرز تهیه ی شیرینی دانمارکی خوشمزه به روش قنادی

پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان می‌دهد، از نظر هزینه نیز به‌صرفه است.

مدرسه آنلاین– پخت شیرینی‌های خانگی به نوعی سرگرمی و تفریح محسوب می‌شود و لذت‌بخش است. عطر شیرینی که در منزل می‌پیچد با خودش سرزندگی می‌آورد. شیرینی‌های خانگی به همان خوشمزگی شیرینی‌های قنادی است با این تفاوت که ظاهرش را خودتان با سلیقه و هنر خودتان می‌توانید طراحی کنید.

امروز طرز تهیۀ شیرینی دانمارکی را برای آموزش در نظر گرفته‌ایم. این شیرینی خیلی خوشمزه است و در دهان آب می‌شود. به راحتی و با چند قلم مواد می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای شیرینی دانمارکی

خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
شیر ولرم: نصف لیوان
تخم‌مرغ: دو عدد (یک زرده برای رومال نگه دارید)
شکر: یک سوم لیوان
روغن: شش قاشق غذاخوری یا ۵۰ گرم کره
نمک: نوک قاشق چایخوری
وانیل: مقداری
زعفران دم‌کرده: دو قاشق
آرد: چهار لیوان
کنجد یا پودر پسته (یا هرچه که دوست دارید برای رویش): مقداری

مواد کرم دانمارکی:

شیر: یک لیوان
شکر: یک سوم لیوان
آرد: سه قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
وانیل: مقداری

طرز تهیۀ کرم شیرینی

شیر و گلاب را روی حرارت می‌گذاریم. سپس شکر را اضافه می‌کنیم. بعد آرد و کره و وانیل را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مثل فرنی به غلظت برسد. سپس از روی گاز بر می‌داریم و می‌گذاریم کنار تا سرد شود.

طرز تهیۀ شیرینی دانمارکی

مرحلۀ اول

ابتدا خمیر مایه، شیر ولرم و شکر را در یک فنجان ریخته مخلوط می‌کنیم و درش را می‌گذاریم. اجازه می‌دهیم 10 دقیقه بماند تا حجمش دو برابر شود و حسابی پف کند.

مرحلۀ دوم

دو عدد تخم مرغ (یکی از زرده‌ها را برای رومال کنار می‌گذاریم.)، روغن مایع یا کره، شکر، نمک، مقداری وانیل و زعفران‌ دم‌کرده را با خمیرمایه‌ای که عمل آمده مخلوط می‌کنیم. 

مرحلۀ سوم

حالا آرد را الک می‌کنیم و کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. خمیر را به مدت 15 دقیقه ورز می‌دهیم تا چسبندگی آن از بین برود. 

مرحلۀ چهارم

در این مرحله خمیر را با سلفون یا پارچه می‌پوشانیم تا حدود یک ساعت استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

مرحلۀ پنجم

پف خمیر را می‌گیریم و سپس آن را با وردنه با ضخامت نیم‌ سانت باز می‌کنیم. بعد خمیر را به اندازۀ 5 سانت از طول برش می‌زنیم. کرم را درون قیف می‌ریزیم و از سه چهار سانت مانده به لبۀ خمیر رویش می‌ریزیم. بعد دو سمت خمیر را از سمت چپ و راست به هم وصل می‌کنیم و به اندازۀ دلخواه برش می‌زنیم.

مرحلۀ ششم

حالا شیرینی‌ها را با فاصله در سینی فر می‌چینیم. روی شیرینی‌ها را رومال می‌زنیم و کنجد، پسته و هرچه که دوست دارید رویش بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت مقداری عسل و آب رقیق‌شده رویش می‌ریزیم. می‌توانیم از شهد هم استفاده کنیم.

شیرینی دانمارکی ما آماده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا