جدیدترین اخبار

معاون وزارت آموزش و پرورش: آموزش حضوری دانش‌آموزان “الزامی” است

معاون وزارت آموزش و پرورش با تشریح شرایط آموزش حضوری دانش‌آموزان با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و با تاکید بر تخلف بودن آموزش غیرحضوری گفت: آموزش حضوری دانش‌آموزان باید معنادار باشد به نحوی که انتظارات برآورده شود.

مدرسه آنلاین- رضوان حکیم زاده درباره آغاز فعالیت حضوری مدارس با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر تخلف بودن آموزش غیرحضوری اظهار کرد: ستاد ملی کرونا با رصد روند شیوع کرونا در کشور و بررسی نظر متخصصان اقدام به تصمیم‌گیری می‌کند که مصوبات این ستاد برای همه دستگاه‌ها حکم قانون را دارد، در آموزش و پرورش تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا هستیم و هر تصمیمی در این ستاد اتخاذ شود، قطعاً اجرا خواهد شد.

وی افزود: با توجه به آسیب‌های بسیاری که دانش‌آموزان به‌ویژه در دوره ابتدایی از آموزش غیرحضوری دیده‌اند از آموزش حضوری و افزایش فرصت حضور دانش‌آموزان در مدارس استقبال می‌کنیم و احتمالاً از سال جدید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی شاهد حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس باشیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: هم‌اکنون نیز حضور دانش‌آموزان در مدرسه اختیاری نیست و تنظیم برنامه آموزش حضوری بر عهده مدرسه است تا با گروه‌بندی دانش‌آموزان شرایط حضور را تعیین کنند و اگر برای دانش‌آموز روزهایی در هفته برای حضور در مدرسه تعیین شده باشد او ملزم به حضور است.

حکیم‌زاده در پاسخ به این پرسش که در بیشتر مواقع به خصوص در شهر تهران، مدت حضور دانش‌آموزان در مدرسه محدود است به عنوان مثال ماهانه یک بار متذکر شد: این قابل قبول نیست! آموزش حضوری دانش‌آموزان باید معنادار باشد به نحوی که انتظارات برآورده شود؛ با توجه تاکید دولت به استانداران مبنی بر نداشتن تعطیلی سراسری، اگر در منطقه یا مدرسه‌ای مشکلی پیش آمد، فقط همان مدرسه باید تعطیل شود.

وی گفت: براساس نقشه جهانی بازگشایی مدارس، بسیاری از کشورها مدارس را به‌ویژه در دروه ابتدایی باز کرده‌اند و تصور می‌کنم با هماهنگی ایجاد شده می‌توانیم در سال جدید مدارس را به‌صورت حضوری داشته باشیم.

پیش از این عباس شیراوژن، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از مصوبه این ستاد مبنی بر تخلف بودن آموزش غیرحضوری در شرایط فعلی خبر داد و گفت: مدارس و آموزش عالی باید برنامه‌ریزی کنند و آموزش‌ها به صورت حضوری برگزار شود.

منبع: تسنیم

نوشته های مشابه

‫6 دیدگاه ها

  1. اول محیط مدرسه هاتونودرست کنین یه فکری به حال دروپنجره هابکنین یه فکری به حال بخاریابکنین که بچه های مانمی تونن توفصل زمستون تواین سرما باماسک وبازکردن پنجره ها درس میخونن مگه خودشماتوسرمادرس یادمی گیری …پس هروقت کروناروازبین بردین مدارسوهم بازکنین جناب آقای رییس‌جمهور

  2. حتی به قیمت مردودی بچه هامون هم اونها رو مدرسه نمی فرستیم . فوقش یه سال عقب می افتن . مگه ما که درس خوندیم در بهترین رشته ودانشگاه به کجا رسیدیم . یه سهمیه ای شده شهردار و بقیه هم همینطور …..

  3. به عنوان یک استاد دانشگاه وزارت عتف با مدرک دکتری کامپیوتر، حاضر نیستم جون پسرم رو به خاطر یک مشت افراد لاف زن به خطر بیاندازم. اونم دولتی که علی رقم مصوبات قانونی مجلس، ۲۵ درصد حقوق ما رو دزدید و به من نشون داد درس خواندن در عالی ترین و بهترین سطح و دانشگاه های کشور، ۲ زار هم نمی ارزه. پس یک سال عقب افتادن آموزش پسرم رو ارزشمندتر از افاضات مدیران دولت سیزدهم می دونم.

  4. یکی به این احمق‌ها حالی کنه که توی این شرایط نباید آموزش حضوری شود. مگر بچه های مردم جان شان را از سر راه آورده اند

  5. قانون؟ ستاد کرونا؟ پارسال که روزی هزار نفر تلف شدن ستاد کرونا چکار می کرد؟ اون هم قانون بود دیگه… حالا مثلاً این یکماه آخر سال که موج کرونا زدگان نوروزی بر می گردن شهرهاشون، باز شدن اجباری مدارس چه غلطیه؟ اون هم ماه رمضان؟ که چی مثلاً؟ خدا اون روز رو نیاره که بلایی سر بچه هامون بیاد… ستاد کرونا؟ وزیر آموزش پرورش وقتی تو مجلس استیضاح شد به غلط کردن میفته… همتون رو باید استیضاح کرد با این حکمرانی تون

  6. احمقانه تر از اين نميشه. منكه بچه هامو نميفرستم مدرسه. ما خودمون به خاطر رعايت پروتكل مسافرت نرفتيم و تهران مونديم. حالا بچه هام برن بشينن پيش كسايي كه همه جا رفتن گشت و گذار و مريض بشن. چه تصميم عاقلانه اي!!!!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا