تغذیهسرگرمیمامان بابا

اگه با شکر میونه‌ت خوب نیست، این فرنی رژیمی عالیه؛ برای افطار درستش کن

فرنی از دسرهای خوشمزه و پرطرفداری است که برای افطار بسیار مناسب است و در شهرهای مختلف ایران به ویژه اصفهان جزو دسرهای افطاری محبوب است.

مدرسه آنلاین – فرنی از دسرهای خوشمزه در تمام سال بالاخص در ماه مبارک رمضان است. اما به دلیل شکر زیادی که در تهیۀ آن استفاده می‌شود عده‌ای ترجیح می‌دهند زیاد از آن نخورند. از این رو درست کردن فرنی رژیمی جایگزین خوبی است برای کسانی که نباید زیاد شکر استفاده کنند.

مواد لازم برای تهیۀ فرنی رژیمی:

آرد برنج: 2.5 فنجان

آب سرد: دو سوم فنجان

شیر پرچرب: هفت فنجان

شکر: یک فنجان

گلاب: سه قاشق غذاخوری

پسته خلال شده برای تزیین: یک تا دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا آرد برنج را با یک پیمانه آب مخلوط و حل كنید. حالا آرد برنج را با  5 پیمانه شیر مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا گلوله نشود.

بقیۀ شیر را به تدریج با آرد برنج مخلوط كنید و مرتب هم بزنید. سپس شكر و گلاب را به آن بیفزایید و هم بزنید. وقتی فرنی به غلظت رسید، با كفگیر روی آن خطی بكشید؛ اگر جای كفگیر باقی ماند، فرنی به غلظت مناسب رسیده و آماده است.

فرنی را در ظرفی که می‌خواهید بکشید و رویش را با پسته تزیین کنید. فرنی را هم به صورت سرد و هم داغ می‌توان میل کرد.

 

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا