کتلت لپه یک غذای آسان و خوشمزه است. این غذا از آن غذاهای نانی و فوری است که طرفداران زیادی دارد و برای بردن به مدرسه، سر کار و وعدۀ غذایی برای رفتن به بوستان و گردش مناسب است و بسیار هم میچسبد.
مدرسه آنلاین– کتلت لپه همانطور که از نامش مشخص است اصلی ترین مادۀ آن لپه است. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به شهرهای شمالی کشورمان است و از نظر ظاهری شباهت زیادی به کتلت گوشت دارد. کتلت لپه به دلیل وجود لپه و تخم مرغ سرشار از ویتامینهاست و وعدۀ بسیار خوبی برای ناهار یا شام خانواده است.
امروز میخواهیم طرز تهیۀ کتلت لپۀ خوشمزه را با هم یاد بگیریم و برای شام آن را بپزیم و کنار عزیزانمان نوش جان کنیم.
مواد لازم:
لپۀ پخته شده: یک پیمانه
سیبزمینی متوسط: 2 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
گوشت چرخکرده: 100 گرم (اختیاری است.)
تخممرغ: یک عدد
ادویهها: نمک، فلفل، زردچوبه، پودرسیر و ادویۀ معطر (ادویه سلیقهای است.)
طرز تهیه:
ابتدا لپهها را با سیبزمینی میگذاریم بپزد و نرم شود. بعد از پخت هیچ آبی در قابلمه نماند. مواد را با پیاز و گوشت (اختیاری) در غذاساز یا خردکن میریزیم تا مخلوط و نرم شود. ادویهها و تخممرغ را اضافه میکنیم. اگر غذاساز نداشتیم میتوانیم با گوشتکوب بکوبیم و پیازها را رنده کنیم.
حالا مقداری از مواد را با دست فرم میدهیم و داخل روغن داغ میریزیم تا سرخ شود. هر دو طرف را با شعلۀ ملایم سرخ میکنیم.
غذای ما آماده است.
نکات:
*این مقدار مواد برای 3 نفر کتلت میدهد.
*اگر گوشت را حذف کردید، مقدار سیبزمینی را مقداری بیشتر کنید.
*لپه را حتماً دو ساعت خیس کنید.
*کتلتها را داخل روغن داغ سرخ کنید که روغن کمتری جذب کند.
حتماً این غذای خوشمزه را امتحان کنید.