چیست؟چیستان

کتلت لپه چیست؟

کتلت لپه یک غذای آسان و خوشمزه است. این غذا از آن غذاهای نانی و فوری است که طرفداران زیادی دارد و برای بردن به مدرسه، سر کار و وعدۀ غذایی برای رفتن به بوستان و گردش مناسب است و بسیار هم می‌چسبد.

مدرسه آنلاین– کتلت لپه همانطور که از نامش مشخص است اصلی ترین مادۀ آن لپه است. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به شهرهای شمالی کشورمان است و از نظر ظاهری شباهت زیادی به کتلت گوشت دارد. کتلت لپه به دلیل وجود لپه و تخم مرغ سرشار از ویتامین‌هاست و وعدۀ بسیار خوبی برای ناهار یا شام خانواده است.
امروز می‌خواهیم طرز تهیۀ کتلت لپۀ خوشمزه را با هم یاد بگیریم و برای شام آن را بپزیم و کنار عزیزانمان نوش جان کنیم.

مواد لازم:

لپۀ پخته شده: یک پیمانه

سیب‌زمینی متوسط: 2 عدد

پیاز متوسط: 1 عدد

گوشت چرخکرده: 100 گرم (اختیاری است.)

تخم‌مرغ: یک عدد

ادویه‌ها: نمک، فلفل، زردچوبه، پودرسیر و ادویۀ معطر (ادویه سلیقه‌ای است.)

طرز تهیه:

ابتدا لپه‌ها را با سیب‌زمینی می‌گذاریم بپزد و نرم شود. بعد از پخت هیچ آبی در قابلمه نماند. مواد را با پیاز و گوشت (اختیاری) در غذاساز یا خردکن می‌ریزیم تا مخلوط و نرم شود. ادویه‌ها و تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم. اگر غذاساز نداشتیم می‌توانیم با گوشت‌کوب بکوبیم و پیازها را رنده کنیم.

حالا مقداری از مواد را با دست فرم می‌دهیم و داخل روغن داغ می‌ریزیم تا سرخ شود. هر دو طرف را با شعلۀ ملایم سرخ می‌کنیم. 

غذای ما آماده است.

نکات:

*این مقدار مواد برای 3 نفر کتلت می‌دهد.

*اگر گوشت را حذف کردید، مقدار سیب‌زمینی را مقداری بیشتر کنید.

*لپه را حتماً دو ساعت خیس کنید.

*کتلت‌ها را داخل روغن داغ سرخ کنید که روغن کمتری جذب کند.

حتماً این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا