چند رسانه ایسرگرمی

فیلمی دل انگیز از بازیگوشی دختران دانش آموز در کلاس درس؛ همه کار می‌کنند جز درس خواندن

فیلمی جالب و دل انگیز از بازیگوشی دختران دانش آموز در کلاس درس را در ادامه مشاهده می کنید.

مدرسه آنلاین – در این فیلم دیده می شود که گروهی از دانش آموزان دختر در کلاس درس در حال بازیگوشی و شلوغ کاری هستند.

آنها در کلاس کارهای عجیب و غریبی می کنند که چه بسا همه دختران در دوران دانش آموزی چنین تجربیاتی دارند.

در ادامه این فیلم بامزه و دل انگیز را می بینید:

در ادامه راهکارهایی برای نحوه برخورد معلمان با دانش آموز شلوغ ارائه می شود که در راستای اداره بهتر کلاس کمک کننده هستند.

۱. تذکر فردی

در برخورد با دانش آموز  شلوغ و بازیگوش، بهتر است در خلوت با او صحبت کنید. قرار نیست در مقابل همه به او هشدار بدهید. یا نصیحت نموده و از وی بخواهید که نظم کلاس را به هم نزند. این که او را شخصا مورد بازخواست و تذکر فردی قرار بدهید، نتیجه بهتری به دنبال دارد.

۲. عدم برچسب زدن

بیشتر رفتارهای کودکان گذرا است اما برچسب زدن بر کودک می توان آن را به رفتار ماندگاری تبدیل نماید. به طور مثال به دانش آموز بگویید که رفتار غیر قابل تحملی داری، بی انضباط هستی، خیلی اذیت می کنی، خیلی دردسر درست می کنید و این قبیل برچسب ها تنها سبب تقویت نادرست رفتار دانش آموز می شود. زیرا وی تصور می کند این رفتارها ذاتا در درون او وجود دارد.

۳. تغییر در شیوه نشستن دانش آموزان

گاه با ایجاد تغییری ساده در شیوه نشستن دانش آموزان، می توان میزان شلوغی کلاس را تا حدود بسیاری کاست. دانش آموزان شلوغ به طور معمول در انتهای کلاس می نشینند؛ زیرا می دانند تسلط معلم بر آن ها کمتر می شود.

به این ترتیب در صورت امکان، جای آن ها را به صندلی های جلویی تغییر داده و یا صندلی ها را به شکل گرد بچیینید. بدین صورت همه ردیف اول هستند و تسلط معلم به همه دانش آموزان یک اندازه است.

۴. حفظ خونسردی

داد و فریادها، تهدید و عصبانیت معلم نشانه ضعف در برابر دانش آموز تلقی می شود. اگر شاگرد شما حس کند که در برخی موقعیت ها ضعف دارید، از نقطه ضعف تان برای ایجاد سایر موقعیت های مشابه استفاده می کند. به این ترتیب آرام و خونسرد برخورد کنید.

همیشه به خاطر داشته که در هر احوالی، الگوی مناسبی باشید. اگر برخورد نادرست دانش آموز شلوغ را با برخورد نادرست پاسخ بدهید، فاجعه ایجاد می شود. البته این خونسردی و آرام بودن به معنی منفعل شدن نیست بلکه بایستی برخوردی قاطعانه و در عین حال آرام داشته باشید.

۵. رفتار شاگردتان را سرزنش کنید نه شخص او را

در صورتی که می خواهید دانش آموزی را به جهت بازیگوشی و شلوغ کاری مورد تادیب و سرزنش قرار دهید؛ بایستی رفتار نادرست او را مورد هدف قرار داده نه خود شاگردتان را. بیشتر مواقع دانش آموز بازیگوش نمی داند به چه دلیل مواخذه می شود باید به وی بگویید که دقیقا به چه خاطری سرزنش می شود.

به طور مثال هنگامی که  دانش آموز؛ حین تدریس معلم به جای گوش دادن به درس با بغل دستی درگوشی صحبت کند، بخندد و نظم کلاس را به هم بریزد. به او بگویید که صحبت کردن و خندیدن بد نیست اما باید در زمان و مکان مناسب صورت گیرد نه الان که سر کلاس درس هستی. بهتر است پیش از سرزنش یک رفتار دانش آموز، ابتدا خوبی های وی را بیان و نقاط قوتش را یادآوری کنید.

۶. انتخاب مکانی برای اشراف به همه

معلم بایستی جایی برای نشستن و ایستادن در کلاس را انتخاب کند که بر همه دانش آموزان اشراف کامل داشته باشد. این که محل نشستن طوری باشد که تنها با تعداد محدودی از دانش آموزان تعامل ایجاد شود، حس کنار گذاشتن سایرین ایجاد شده و این نیز بی نظمی به دنبال دارد.

۷. سپردن مسئولیت به دانش آموز

معمولا معلم ها به دانش آموزان منضبط کلاس مسئولیت می سپارند. به این ترتیب وقت آن است که به دانش آموزان شلوغ کلاس نیز مسئولیتی بسپارید. آن ها برای بر آمدن از پس مسئولیت واگذاری شده، تغییر می کنند.

۸. عدم تبعیض

سعی کنید خیلی زود اسم هر یک از دانش آموزان کلاس را به خاطر بسپارید. این که دانش آموزی با اسم یا فامیل اشتباه صدا زده شود این پیغام را منتقل می کند که حواس شما به وی نیست و رفتار و کارهای او اهمیت زیادی نمی دهید. تبعیض قائل شدن بین شاگردان کلاس سبب می شود که آن ها به عدم توجه معلم پی ببرند.

این که رفتارهای درست بعضی شاگردان کلاس بسیار به چشم شما آمده و آن ها به این دلیل بیشتر از آنچه که سایرین دریافت می کنند، مورد توجه قرار گیرند، سبب دلسردی بقیه می شود. فارغ از این که دانش آموزی رفتار مناسب از خود نشان بدهد، و چه پیشینه ای رفتاری دارد، وی را مورد تشویق قرار دهید.

نوشته های مشابه

‫6 دیدگاه ها

  1. شبکه شاد و خانه نشینی دانش آموز باعث شد دانش آموز مقررات مدرسه را فراموش کنه

  2. اخ قبلا مگه جرات میکردی تو مدرسه اینجوری کنی اصلا کسی حتی روش هم نمیشد ولی حالا مدرسه شده مهدکودک و دانشگاه شده مدرسه! کلا جای همه چی عوض شده

  3. جامعه ای که ارزش علم و جایگاه آموزش و پرورش تنزل پیدا کنه….. جهان سوم و چهارم است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا