قرابیهی فندقی به این تردی و خوشمزگی خوردی؟! /طرز تهیه با همهی نکات
پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان میدهد، از نظر هزینه نیز مقرون بهصرفه است.
مدرسه آنلاین– پخت شیرینیهای خانگی به نوعی سرگرمی و تفریح محسوب میشود و لذتبخش است. عطر شیرینی که در منزل میپیچد با خودش سرزندگی میآورد. شیرینیهای خانگی به همان خوشمزگی شیرینیهای قنادی است با این تفاوت که ظاهرش را خودتان با سلیقه و هنر خودتان میتوانید طراحی کنید.
امروز طرز تهیۀ یک شیرینی خوشمزه به نام قرابیۀ فندقی را برای آموزش در نظر گرفتهایم. این شیرینی مخصوص تبریز است و خیلی خوشمزه و ترد میشود. را خیلی فوری و راحت میتوان درست کرد. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
مارگارین: 250 گرم
پودر قند: یک پیمانه (چهار پنجم لیوان فرانسوی)
نشاستۀ گندم یا ذرت: یک پیمانه
آرد: دو پیمانه
فندق خام ریز آسیاب شده: یک پیمانه
وانیل: یک پاکت
پوست رنده شدۀ لیمو: یک عدد
طرز تهیه:
مارگارین و پودرقند را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس نشاستۀ سیبزمینی یا گندم را با آرد، پودر فندق، پوست لیمو را به آن اضافه کنید. دقت کنید که آرد را کمکم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
سپس از خمیر قطعاتی به اندازۀ گردو بردارید و آن را گرد کنید و سپس به شکل استوانههایی به طول 12 سانتیمتر درست کنید. با ابزار خمیر یا چاقو خراشهایی روی آن ایجاد کنید و به شکل هلال درآورید. حالا شیرینیها را روی سینی فر قرار دهید که کاغذ روغنی پهن کردهاید.
قرابیهها را در فر از قبل گرمشده با دمای 150 بپزید تا رنگش تغییر کند.
نکات:
اگر قبل از گذاشتن در فر یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید شیرینیها بهتر میشود.
میتوانید به نیمی از خمیر یک قاشق پودر کاکائو بزنید و و ورز بدهید و قرابیۀ کاکائویی درست کنید.