چیستانکیست؟

امیرحسین حاجی مرادی کیست؟

امیرحسین حاجی نصیری یک جانباز مدافع حرم است که در سال ۹۴ بر اثر اصابت تیر مجروح و قطع نخاع شد. جانبازی که به واسطه همین اتفاق روی ویلچر می نشیند و در دوران نقاهتش حاج قاسم به عیادتش رفته‌است و همین سبب شهرت وی شد.

مدرسه آنلاین- در دی ماه سال 1401 و در شب سومین سالگرد شهادت شهید قاسم سلیمانی به عنوان مهمان به برنامه تلویزیونی «جهان آرا» دعوت شد. اما جهان آرایی‌ها دوباره به جای استفاده مناسب از مهمان شان فضایی را فراهم کردند که وی خارج از حیطه‌ای که باید در آن صحبت کند، صحبت کرد و سبب شد به جای آنکه عزیز گرامی‌داشته شود و در این فضای دوقطبی که در تلاش است در روزهای منتهی به شهادت شهید سلیمانی تعدیل شود دوباره شکل رادیکال پیدا کند و یک جانباز مدافع حرم که از جسم و جانش گذشته مورد اهانت قرار بگیرد.

او در این برنامه مشخصاً علی دایی را مورد انتقاد قرار داد و با اشاره به قد بلند و گل هایی که شانسی زده است، گفت او قهرمان ملی نیست.

همین مسئله سبب شد تا موجی از واکنش ها علیه او اتفاق بیافتد.

واکنش رسانه ها به اظهارنظر حاجی نصیری

خبرگزاری ایسنا در نقد مدیریت برنامه جهان آرا و شبکه افق برای عصبانی کردن مردم و ایجاد دو قطبی در جامعه در یادداشتی با تیتر چرا شبکه افق مردم را عصبانی می کند، نوشت: در مورد تکرار این رویه در شب گذشته؛ طبیعی است کسی که یک فرمانده جنگی بوده در فضای ذهنی خود یک فوتبالیست با هر عناوینی برایش بزرگ نیست. او ممکن است حتی چهره‌های محبوب مردمی در رشته‌های مختلف هنری و ورزشی را هم نشناسد و وقتی از او درباره آن‌ها بپرسند چیزی برای گفتن نداشته باشد و یا حرف‌هایی بزند که به مذاق مخاطبان و هواداران چهره‌های مشهور خوش نیاید.

او (امیرحسین حاجی نصیری) جایگاه و مدل فکری و زندگی خودش را طور دیگه‌ای تعیین کرده و در راستای همان ایدئولوژی و تفکر قدم برداشته و حتی مجروح و جانباز شده‌است. پس به او نمی‌شود خرده‌ای گرفت چه بسا که عده زیادی نیز ممکن است اهداف و آرمان‌هایی که او بابت آن از جسم و جانش هزینه کرده را نفهمند. بلکه این موضوع  را باید برنامه سازانی که در روزهای فروکش کردن اعتراضات خیابانی و شکست تلاش‌ها برای آشفته کردن وضعیت کشور و درست در روزهایی که رسانه دارد از اعتبار حاج قاسم برای همدلی هرچه بیشتر میان مردم خرج می‌شود و مایه می‌گذارند؛ بفهمند که اوضاع این روزهای رسانه ملی نشان می‌دهد که نه تنها این فهمیدگی وجود ندارد  و در خروجی‌های مجازی مجریان و خبرنگاران فعال صدا و سیما به این دو قطبی دامن‌ زده می‌شود بلکه حتی در خود برنامه‌های تولیدی و مناسبتی این ایام نیز به شکل گل‌درشت بیرون می‌زند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا