تربیتیجدیدترین اخبارمامان بابا

قضیه ترویج بدریخت انگاری و شکایت از متا چیست؟

به تازگی از متا به خاطر دروغگویی اش درباره کودکان شکایت شده است. علت این شکایت آن است که این شرکت از حضور کاربران کمتر از ۱۳ سال در پلتفرم هایش مطلع بوده و بدون رضایت والدین، اطلاعات آنها را جمع آوری می کرده است.

مدرسه آنلاین – ۳۳ ایالت آمریکا در شکایتی علیه متا پلتفرمز ادعا کرده اند شرکت نه تنها از استفاده کاربران زیر ۱۳سال از پلتفرم هایش آگاه بوده، بلکه سالها این روند را در اینستاگرام نیز دنبال کرده است.

متا

متا شرکت خوشه‌ای فناوری آمریکایی است که در سال ۲۰۰۴ بنیان‌گذاری شد. این شرکت تا پیش از سال ۲۰۲۱ با نام شرکت فیس‌بوک فعالیت می‌کرد. چهار برنامه پرطرفدار در جهان یعنی اینستاگرام، واتس‌اپ، فیس‌بوک و فیس‌بوک مسنجر متعلق به شرکت متا  هستند.

شکایت از متا

به گزارش مهر به نقل از انگجت، ۳۳ ایالت آمریکا در شکایتی بدون مهر و موم علیه متا پلتفرمز ادعا کرده اند شرکت نه تنها از استفاده کاربران زیر ۱۳سال از پلتفرم هایش آگاه بوده، بلکه سالها این روند را در اینستاگرام نیز دنبال کرده است.

نخستین بار نشریه نیویورک تایمز این سند را مشاهده کرده که در آن ادعا شده متا از مدت ها قبل درباره شیوه کنترل حساب های کاربران زیر سن قانونی پس از کشف آنها، صادق نبوده است. همچنین این شرکت هنگامیکه چنین حساب های کاربری گزارش شده اند، آنها را غیر فعال نکرده و به جمع آوری داده های آنها ادامه داده است.

در شکایت جدیدی که روز چهارشنبه فاش شد ادعا شده حضور کاربران زیر ۱۳ سال یک راز آشکار در متا است.

هرچند در بخش سیاست های فیس بوک و اینستاگرام اشاره شده که فرد باید برای حضور در پلتفرم ها حداقل ۱۳ ساله باشد، اما کودکان به راحتی می توانند درباره سن شان دروغ بگویند. متا نیز از این امر آگاه است و اقدامات اندکی برای توقف روند مذکور انجام داده است.

در عوض هنگامیکه متا بیش از ۱.۱ میلیون گزارش از حضور کاربران زیر ۱۳ سال در بازه ۲۰۱۹تا ۲۰۲۳ میلادی در اینستاگرام دریافت کرد، فقط بخشی از این حساب ها را غیرفعال کرد و به طور روتین به جمع آوری اطلاعات کودکان بدون رضایت والدین شان ادامه داد.

ترویج اختلال بدریخت انگاری بدن

طبق شکایت مذکور متا پلتفرمز به طور مداوم قانون حفاظت از حریم خصوصی آنلاین کودکان (COPPA) را نقض می کند و به عبارت دیگر این شرکت کودکان را هدف می گیرد و اطلاعات آنها را بدون رضایت والدین شان جمع آوری می کند. همچنین در این سند ذکر شده شرکت کاربران جوان را وادار می کند تا مدت زمان زیادی را در اپ هایش سپری کنند، اختلال دیسمورفیا یا بدریخت انگاری بدن را ترویج می کند و همچنین کاربران جوان را در معرض محتوای مخرب قرار می دهد.

متا در اوایل ماه جاری میلادی در یک پست وبلاگی خواستار وضع قانونی شد تا در خصوص دانلود اپلیکیشن توسط کودکان، مسئولیت بیشتری متوجه والدین شود. آنتوگون دیویس رییس بخش ایمنی جهانی متا پیشنهاد کرده بود الزاماتی برای والدین ایجاد شود تا توان تایید دانلودهای کودکان زیر ۱۶ سال را داشته باشند.

اختلال بدریخت انگاری بدن 

اختلال بدریختی بدن یا Body Dysmorphic Disorder نوعی اختلال روانی است که فرد در آن بشدت نگران یک نقص خیالی یا بسیار کوچک در بدن خود می شود. و دائما به آن فکر میکند.

این نقص معمولا خیالی است و یا اگر نقص فیزیکی واقعا وجود داشته باشد افراد مبتلا به این اختلال آن را بشدت بزرگ خواهند کرد.

افراد مبتلا به BDD، مثل مبتلایان به بی اشتهایی عصبی، تصویر بدنی مختل یا غیرواقعی از خود دارند. یعنی، برداشتی که این افراد از بدن خود دارند غیرواقع بینانه است.

این اختلال در نام های دیگری همچون اختلال بدشکلی بدن، اختلال بدریخت انگاری بدن، اختلال خود زشت انگاری، خود بدشکل پنداری نیز نامیده می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا