طرز تهیهی لوبیا پلو مخصوص با مرغ با تمام نکات
![طرز تهیهی لوبیاپلو مخصوص با مرغ با تمام نکات](/wp-content/uploads/2024/05/لوبیا-پلو-با-مرغ-780x470.png)
اگر برای ناهار در فکر این هستید که چه غذایی بپزید که وقتی بچهها از مدرسه میآیند دوست داشته باشند یا وقتی مهمان دارید و به دنبال یک غذای فوری هستید، زود آماده شود، لوبیا پلو با مرغ را به شما پیشنهاد میدهیم.
مدرسه آنلاین – لوبیا پلو با مرغ یک غذای مقوی و ساده و فوری است که برای موقعی که وقت نداریم خیلی به درد میخورد.
مواد لازم:
مرغ تکه شده: ۳۰۰ گرم
لوبیای خرد شده: ۲۰۰ گرم
برنج: چهار پیمانه
پیاز: یک عدد درشت
گوجه فرنگی: چهار عدد پوره شده
رب خانگی: دو قاشق سر پر (رب کارخانه سه قاشق)
نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
برنج را بشویید و خیس کنید. لوبیاهای خرد شده را با یک استکان آب بگذارید روی گاز تا بپزد.
مرحلۀ دوم:
پیاز را خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدهید. پیاز که سبک و شیشهای شد، تکههای مرغ را اضافه کرده، ادویهها را بریزید و در ظرف را بگذارید تا با آب پیاز مرغها بپزد. شعله باید کم باشد.
مرحلۀ سوم:
مرغها سرخ که شد، پورۀ گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره در ظرف را بگذارید تا گوجه فرنگی خوب سرخ شود.
مرحلۀ چهارم:
رب را اضافه کنید و تفت دهید. سپس لوبیای پخته را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همۀ مواد با هم خوب تفت بخورد. در ظرف را میگذاریم تا مواد با حرارت ملایم بپزد و آبش چفت شود.
مرحلۀ پنجم:
حالا 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آب اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب جوش آمد برنج را که از قبل خیسانده ایم به آب جوش اضافه می کنیم.
در این مرحله 7 دقیقه فرصت می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود، سپس برنج را آبکشی می کنیم. در ادامه 2 قاشق روغن درون قابلمه ای که برای پخت لوبیا پلو در نظر گرفته می ریزیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحلۀ ششم:
حالا به انتخاب خود برای ته دیگ از سیب زمینی ورقه ای یا نان لواش استفاده می کنیم. در ادامه روی ته دیگ را با یک یا دو کفگیر برنج می پوشانیم، سپس مقداری از مخلوط لوبیا سبز و مرغ را روی برنج می ریزیم.
به همین ترتیب مواد را به صورت لایه ای درون قابلمه می ریزیم تا قابلمه پر شود.
مرحلۀ هفتم:
در این مرحله یک دمکنی روی درب قابلمه قرار می دهیم، سپس به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت وقت میدهیم تا لوبیا پلو دم بکشد. در پایان لوبیا پلو را درون قابلمه مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس در ظرف کشیده و میل می کنیم.