خوشمزهترین پلوی دنیا رو برای مهمونهات درست کن؛ تهیه قنبر پلو با تمام نکات
قنبر پلو یکی از غذاهای خوشمزۀ شیراز است که به دلیل طعم خوبش در بین شهرها و استانهای دیگر نیز محبوبیت دارد.
مدرسه آنلاین – قنبر پلو مانند کلم پلو از اصیلترین غذاهای شهر شیراز است و عطر و طعم بسیار خوبی دارد. مواد لازم برای تهیه قنبر پلو بسیار مقوی بوده و این غذا را به یک غذای بسیار مفید تبدیل کرده است. علت نام گذاری این غذا به نام قنبر پلو این است که این غذا از ترکیب شیره انگور کشمش تهیه می شود و به خاطر همین کمی رنگ غذا تیره است و قدیمیها معتقد بودند نام قنبر برای این پلو مناسب است.
برای تهیۀ این پلوی خوشمزه با ما همراه باشید.
مود لازم:
برنج: سه پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز: دو عدد
زردچوبه، فلفل، دارچین، نمک: از هر کدام نصف قاشق چایخوری
آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
کشمش پلویی: نصف پیمانه
رب انار: دو قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
ابتدا گوشت چرخکرده، پیاز رنده و آبگیری شده، آرد نخودچی، نمک و ادویهها را با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم. سپس گوشت را به شکل قلقلی فرم میدهیم و در تابه سرخ میکنیم. بعد گوشتهای سرخشده را در ظرفی جداگانه بگذاریئ.
مرحلۀ دوم:
پیازهای خلالی خرد شده را در تابه سرخ میکنیم. سپس به آن کشمش پلویی، گردو، زعفران دمکرده و رب انار اضافه میکنیم. حالا گوشت قلقلی را اضافه و مخلوط میکنیم. مواد بین پلو آماده است.
مرحلۀ سوم:
برنج را آبکش کنید. سپس در قابلمۀ مورد نظر روغن بریزید. اگر اهل تهدیگ نانی یا سیبزمینی هستید، کف قابلمه نان یا سیبزمینی بگذارید و سپس مقداری برنج روی آن بریزید. بعد مقداری از مواد گوشتی روی برنج بریزید و دوباره روی آن برنج بریزید. همینطور لایه لایه برنج و مواد گوشتی را لابهلا روی هم بریزید. در آخر در قابلمه را بگذارید و زیر شعله را کم کنید. به مدت 40 دقیقه باید برنج روی گاز باشد تا دم بکشد.
نکات:
اگر رب انارتان غلیظ است، آن را رقیق کنید و بعد استفاده کنید.
*دو عدد پیاز داریم، یکی را رنده و مقداری آبگیری میکنیم و با گوشت ورز میدهیم و دیگری را خلالی خرد و سرخ میکنیم.