چیست؟چیستان

راهکاری عملی برای گرفتن تلخی لیمو

همزمان با آغاز فصل برداشت لیمو از مزارع بسیاری از نقاط کشور برای بسیاری این سوال پیش می آید که آیا راهی برای گرفتن تلخی لیمو وجود دارد؟

مدرسه آنلاین- فصل لیمو فرا رسیده و و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته می شود و دیگر خانم ها سنتی اینکار را انجام نمی دهند، هسته های، لیمو هم کمی له می شود و باعث تلخی آب لیمو می شود.

برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو استفاده از دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو نیاز است.

برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده کامل بیندازید داخل لیمو ۲۴ ساعت بماند بعد آن را صاف کنید، هویج ها تلخی آب لیمو را به خودش خواهد گرفت و بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید گوشت لیمو را برای خورشت ها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.

توجه داشته باشید برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری شود و روی شیشه های آبلیمو مشماع مشکی کشیده شود تا رنگ آن عالی بماند.

گفتنی است هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نباید ریخت، چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا