اگه عاشق کورن داگی با این روش تو خونه درستش کن که محشره
کورنداگ از غذا یا پیشغذاهای خوشمزهای است که اصولاً از بیرون تهیه میکنیم و به دلیل طعمش محبوبیت بالایی دارد.
مدرسه آنلاین – شاید فکر کنید کورنداگ مواد مخصوصی دارد و تهیه کردن آن سخت است و از این رو حتماً باید از بیرون تهیه کرد. اما با کمی حوصله میتوان کورنداگ خانگی خوشمزه درست کرد که از نظر اقتصادی هم کلی به صرفه است. برای درست کردن کورنداگ خانگی با همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ذرت: یک پیمانه
آرد سفید گندم: یک پیمانه
شکر: یک قاشق سوپخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده با چنگال: یک عدد
شیر: ۱/۵ پیمانه
روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
روغن جهت سرخ کردن: به میزان لازم
سوسیس: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
ابتدا هر دو نوع آرد را به همراه بکینگپورد، شکر، نمک، ادویهها، شیر ، روغن و تخممرغ در ظرف مناسبی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا مایۀ غلیظی به دست بیاید.
مرحلۀ دوم:
سپس سوسیسها را به اندازۀ دلخواه برش بدهید و به سیخ بزنید. سپس داخل مایه بغلتانید.
مرحلۀ سوم:
تابه را روی حرارت بگذارید و روغن درون آن بریزید. وقتی روغن داغ شد کورنداگها را درون آن بچینید و اجازه بدهید دو طرفش خوب سرخ شود.
کورنداگها را میتوانید با سس خردل یا سس گوجه نوش جان کنید.