موچی پرطرفدار ژاپنی رو اینطوری درست کن که بچهها عاشقش میشن
موچی یک کیک برنجی ژاپنی است که با دو طعم شیرین و شور درست میشود و بسیار هم پر طرفدار است.
مدرسه آنلاین – موچی یک دسر خوشمزۀ ژاپنی است که قیمت بالایی دارد، اما خودتان میتوانید به راحتی و با هزینۀ کم آن را در خانه درست کنید.
مواد لازم:
پودر قند: ۷۰ گرم
نشاستۀ ذرت: ۵۰ گرم
کره: ۴۰ گرم
آرد موچی: ۱۸۰ گرم
شیر: ۲۶۰ گرم
رنگ ژله ایی خوراکی و مواد مغزی: به دلخواه و میزان لازم
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
ابتدا آرد موچی، نشاستۀ ذرت، پودر قند و شیر را در یک ظرف مناسب میریزیم و مخلوط و از صافی رد میکنیم تا یکدست شود.
مرحلۀ دوم:
روی مواد نایلون یا سلفون میکشیم و روی سلفون را با خلال دندان چند سوراخ میزنیم. حالا به مدت 45 دقیقه روی حرارت غیرمستقیم میگذاریم و هر ده دقیقه یکبار آن را هم میزنیم تا تهنشین نشود.
مرحلۀ سوم:
سپس کره را اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد سلفون میکشیم و اجازه میدهیم به مدت 10 دقیقه روی حرارت غیرمستقیم بپزد.
مرحلۀ چهارم:
حالا مواد را روی حرارت ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا کاملاً حالت خمیری پیدا کند. بعد خمیر را روی صفحۀ سیلیکونی میگذاریم. وقتی سرد شد به مدت 15 دقیقه آن را ورز میدهیم تا یکدست شود.
مرحلۀ پنجم:
چانههای کوچک به اندازۀ گردو یا نارنگی از خمیر بر میداریم و با رنگ ژلهای هر کدام را یک رنگ میکنیم.
مرحلۀ ششم:
مواد مغزی را درست میکنیم و وسط چانههای موچی میگذاریم و خمیر را به صورت گرد تا میزنیم و در کپسول کیک یزدی میگذاریم.
نکات مهم:
اگر کمی اسانس موز با کره اضافه کنید، خمیرتان خوش طعمتر میشود.
از انواع کرمفیل، مغزها، فرمند، شکلات، مرباهای مختلف، انواع میوه و… میتوانید استفاده کنید.
ضخامت خمیر بستگی به ذائقتان دارد. اگر زیاد خمیرش را دوست ندارید نازکتر بزنید، ولی مواد مغزی باید منسجم باشد.
برای تزیین موچیها میتوانید از گلولههای خمیر بیرنگ استفاده کنید. از شکلات سفید آب شده هم میشود استفاده کرد.