این شامی کباب رو برای مهمونهات درست کن که دستپختت رو به رخ همه بکشی
![این شامی کباب رو برای مهمونهات درست کن که دستپختت رو به رخ همه بکشی](/wp-content/uploads/2024/05/شامی-کباب-780x470.png)
شامی کباب از غذاهای سنتی لرستان است که طعم خوشمزهای دارد و از این رو محبوبیت بالایی دارد.
مدرسه آنلاین – شامی کباب لرستان یک غذای بسیار خوشمزه، مربوط به استان لرستان است که از گوشت چرخ کرده تهیه میشود. در این غذا از گردو و رب انار استفاده شده است که طعم مشابه فسنجان به غذا میدهد. این غذا را میتوان آبدار تهیه کرد و نان درون آن ترید کرد یا خشکتر برداشت و در کنار برنج نوش جان کرد. این غذا نسبتاً ترش و ملس است اما میتوان بنابر ذائقه خانواده از رب انار شیرین یا شکر استفاده کرد.
مواد لازم برای شامی:
400 گرم گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله)
100 گرم سبزی (ریحان، ترخان، جعفری، مرزه، گشنیز)
80 گرم گردو
یک عدد پیاز بزرگ
دو قاشق غذاخوری آرد نخودچی
یک عدد تخم مرغ
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای سس:
یک عدد پیاز بزرگ
20 گرم گردو
دو قاشق غذاخوری رب انار
طرز تهیه:
همۀ مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم و ورز میدهیم. سپس با کف دست مواد را شکل میدهیم و وسط آن را یک سوراخ میگذاریم که خوب مغز پخت شود. سپس در تابه روغن میریزیم. روغن که داغ شد شامیها را در آن سرخ میکنیم.
سپس سس را درست میکنیم. در همان ماهیتابه پیاز رنده شده، پودر گردو و رب انار تفت میدهیم. آب را اضافه میکنیم و شامیها را در آن میچینیم و اجازه میدهیم جا بیفتد.