زنگ تفریح

تهیه سبزۀ ماش برای هفت سین

خانم های ایرانی یکی از کارهایی که اواسط اسفندماه انجام می دهند گذاشتن سبزۀ عید است. برای این کار از بذرهای مختلفی از جمله گندم، عدس، ماش و … استفاده می کنند.

امروز در مدرسه آنلاین تهیۀ سبزه ماش برای سفرۀ هفت سین عید را آموزش می دهیم.

ابتدا مقداری ماش خوب و سالم بردارید. مقدار ماش بستگی به ظرفی دارد که می خواهید در آن سبزه بگذارید. سپس ماش ها را در ظرفی بریزید و به اندازۀ دو بند انگشت رویش آب بریزید. بگذارید 12 تا 16 ساعت خیس بخورد. سپس آب ظرف را خالی کنید و ماش ها را در ظرف اصلی بریزید. سطح آن را با دست صاف کنی.

حالا نوبت این است که با پارچۀ نخی نمداری روی آن را بپوشانید.قرار دهید. پارچه را حدود چهار یا پنج دفعه در طول روز با اسپری آب خیس کنید و تا خشک نماند. البته توجه داشته باشید که آب در ته ظرف سبزه باقی نماند، زیرا باعث پوسیدگی سبزه می شود. این روند را ادامه دهید تا سبزه ماش شما قد بکشد و مناسب سفرۀ هفت سین شود.

به همین راحتی می توانید یک سبزۀ ماش زیبا برای سفرۀ هفت سین داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا