تغذیهمامان بابا

طرز تهیۀ حلوای بحرینی ساده اما مجلسی

حلوای بحرینی همانطور که از نامش مشخص است یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزۀ کشورهای عربی است. کشورهای عربی حلواهای مختلفی دارند که با دستورهای متنوعی درست می‌شود.

مدرسه آنلاین_ حلواها تنوع زیادی دارند. خوشمزه و خوش‌رنگ درست کردن حلوا راز و رمزهایی دارد که اگر آنها را یاد بگیریم می‌توانیم حلواهای خوشمزه‌ای در منزل درست کنیم.

حلوا بحرینی از حلواهایی است که درست کردنش آسان است، فقط باید کمی صبور باشیم و نکات آن را رعات کنیم. برای آموزش کامل و مرحله به مرحلۀ طرز تهیۀ حلوای بحرینی با ما همراه باشید. 

مواد لازم

شکر: یک و نیم لیوان

نشاستۀ گل: یک دوم لیوان

آب: یک و یک دوم لیوان

گلاب: یک چهارم لیوان

کره یا روغن حیوانی دو قاشق سوپخوری سر پر (می‌توانید نصف لیوان روغن مایع جایگزین کنید.)

زعفران آب‌شده: یک قاشق چایخوری

هل آسیاب‌شده: یک قاشق چایخوری سر پرُ

بادام هندی خردشده: نصف لیوان (می‌توانید چهار مغز استفاده کنید و یا اصلاً حذفش کنید.)

طرز تهیه

مرحلۀ اول

ابتدا باید شکر را کاراملی کنید. اجازه بدهید شکر خودش ذوب شود و به آن قاشق نزنید. 

مرحلۀ دوم

وقتی شکر کاراملی شد، روغن را می‌ریزیم و سپس مخلوط نشاسته و آب را  اضافه می‌کنیم. در این مرحله مخلوط سفت و مثل آبنبات می‌شود که با هم زدن روی حرارت ملایم کم‌کم مثل آبنبات ذوب می‌شود. این مرحله 40 دقیقه تا یک ساعت وقت نیاز دارد.

مرحلۀ سوم

وقتی مواد کاملاً یکدست شد، زعفران، گلاب و هل را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. حواستان باشد که شعله کم باشد.

مرحلۀ چهارم

حالا نوبت اضافه کردن مغزیجات است. برای این حلوا بادام هندی استفاده می‌شود اما شما می‌توانید هر مغزی که دوست داشتید بریزید و یا مغزیجات را حذف کنید.

مرحلۀ پنجم

حلوا کم کم از ظرف جدا می‌شود و جا می‌افتد. در نهایت وقتی حلوا به روغن افتاد یعنی آماده است و باید آن را در ظرف مورد نظر ریخت.

حلوای بحرینی

نکات:

*در تمام مراحل پخت حرارت کم باشد. 

*حتماً وقتی شکر دارد کارامل می‌شود به هیچ عنوان از قاشق استفاده نکنید و هم نزنید. اگر لازم به هم زدن بود می‌توانید قابلمه را تکان بدهید.

*وقتی نشاسته و آب را به کارامل اضافه کردید، کارامل سفت می‌شود که نگران نباشید، زیرا دوباره با هم زدن روی حرارت کم ذوب می‌شود.

*می‌توانید حلوا را داخل قالب طرح‌دار ریخته و بعد از اینکه خنک شد از قالب جدا کنید.

*این حلوا را می‌توانید داغ یا خنک بکشید و نوش جان کنید.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا