طرز تهیه ی لازانیای امریکایی بدون فر
لازانیا نوعی پاستای ورقه ای بسیار محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان محسوب می شود که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.
مدرسه آنلاین_ لازانیا یک غذای خوشمزه است که اصالت ایتالیایی دارد. کودکان و دوستداران فستفود از طرفداران لازانیا هم هستند. بیشتر این غذا در فر پخته می شود ولی بدون فر هم به راحتی میتوان آن را طبخ کرد.
برای آموزش پخت لازانیا بدون فر همراه ما باشید.
این لازانیا با سایر لازانیاها فرق دارد و به راحتی میتوان آن را در قابلمه درست کرد.
مواد لازم:
برگههای لازانیا، ترجیحاً از قبل پخته شده.
پنیر پیتزا
گوشت چرخکرده
پیاز و سیر
رب گوجهفرنگی
نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، اورگانو، جوز به میزان لازم (هر ادویۀ دیگری که دوست دارید میتوانید استفاده کنید.)
کره
شیر
آرد
طرز تهیه:
مرحلۀ اول
ابتدا پیاز و سیر را تفت میدهیم. بعد مقداری گوشت چرخکرده به آن اضافه میکنیم. سپس ادویهها (نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا) را به مواد اضافه میکنیم.
مرحلۀ دوم
ترکیب رب سرخشده و اورگانو را به گوشت اضافه میکنیم.
مرحلۀ سوم
حالا نوبت درست کردن سس بشامل است. کره و آرد را با هم تفت میدهیم و به آن آرام آرام شیر را اضافه میکنیم. ادویۀ آن هم نمک و فلفل و جوز است.
مرحلۀ چهارم
برگههای لازانیا را کف ظرف دلخواهمان میچینیم. مایۀ گوشت و سس بشامل را هم روی آن میریزیم. حالا لایه لایه همین کار را ادامه میدهیم. یعنی ورقههای لازانیا، مایۀ گوشت و سس بشامل. در آخر هم با پنیر پیتزا روی آن را میپوشاینم. میتوانیم ورقههای لازانیا را خرد کنیم و در ظرف بریزیم و مایۀ گوشتی و سس بشامل را با آن مخلوط کنیم و سپس رویش را با پنیر پیتزا بپوشانیم.
مرحلۀ آخر
در ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم حدود یک و نیم ساعت روی شعلۀ ملایم گاز بپزد.
لازانیا آماده است.
نکته:
حتماً باید دو سوم از ظرفتان از شیر پر شده باشد. البته میتوانید سس گوشت را رقیق هم درست کنید. چون لازانیا خشک است، نیاز دارید که دو سوم ظرف آب یا شیر داشته باشد تا به مدت یک ساعت و نیم خوب بپزد.