طرز تهیه مافین لیمویی
درست کردن دسر و کیک میتواند یکی از موضوعات تفریحات مورد علاقهای باشد که بسیاری از خانوادهها در پی آن هستند.
مدرسه آنلاین_ مافین و کیکهای فنجونی این روزها بسیار باب شده و به دلیل اینکه نیازی به برش زدن ندارد و کوچک است خیلیها آن را به کیکهای بزرگ ترجیح میدهند.
امروز طرز تهیۀ مافین لیمویی را برای شما در نظر گرفتهایم که عطر و طعم فوقالعادهای دارد. مواد لازم آن تقریباً در دسترس همه است و به راحتی تهیه میشود.
مواد لازم:
یک و نیم فنجان آرد
سه چهارم پیمانه شکر به اضافۀ 1 قاشق سوپخوری برای روی مافینها
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
دو قاشق چایخوری بکینگپودر
یک عدد لیمو
یک سوم فنجان روغن
یک عدد تخممرغ بزرگ
یک سوم تا یک دوم فنجان شیر
یک قاشق چایخوری عصارۀ وانیل
برش های نازک لیمو برای روی مافینها که دلبخواه است.
طرز تهیه:
ابتدا پوست لیموها را رنده کنید و به اندازۀ یک قاشق غذاخوری به شکر اضافه کنید. سپس آن را با آرد مخلوط کنید. حالا نمک و بکینگپودر را اضافه کنید.
الان نوبت مخلوط کردن شیر، روغن، تخممرغ و وانیل است. شیر را به اندازۀ لازم اضافه کنید. آب لیموترش را نیز به مخلوط اضافه کرده و آن را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس مخلوط را به آرد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
حالا مواد را در قالبها بریزید و روی هر کدام یک برش نازک لیمو بگذارید و رویش کمی شکر بپاشید.
سپس آن را در فری که از قبل با 180 درجۀ سانتیگراد گرم کردهاید به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید. (مدت زمان پخت بستگی به فر دارد. ممکن است زمان بیشتری برای پخت نیاز باشد.)
برای طلایی شدن روی کیک یکی دو دقیقه هم گریل فر را روشن کنید.
مافین لیموی شما با عطر و طعم بینظیر آماده است.امیدوارم که آن را درست کنید و در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.