آموزش مرحله به مرحلهی بامیه ترکی برای ماه رمضان
درست کردن شیرینیهای مخصوص ماه مبارک رمضان در منزل از هنرنماییهای کدبانوهای ایرانی است. زولبیا و بامیه از شیرینیهای پرطرفدار ایرانی به ویژه در ماه رمضان است که زینببخش سفرههای افطار است.
مدرسه آنلاین– زولبیا و بامیه از شیرینیهای خوشمزۀ ماه رمضان است که پیشینهای هندی دارد و در کشورهای مختلف اسلامی به روشهای مختلف برای ماه رمضان تهیه میشود. در ادامه طرز تهیۀ بامیۀ ترک را آموزش میدهیم.
ابتدا باید شربت بار را تهیه کنیم.
مواد لازم برای شربت:
شکر: 3 و نیم لیوان
آب: 3 لیوان
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیۀ شربت:
آب و شکر را مخلوط میکنیم و بعد روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد. وقتی جوش زد، چند دقیقه فرصت میدهیم تا کمی غلیظ شود.
مواد لازم برای تهیۀ بامیۀ ترک:
آرد سفید: 2 و نیم لیوان
آب: 2 لیوان
شکر: 1 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
آرد سمولینا: 1 قاشق غذاخوری
نشاسته:1 قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ: 3 یا 4 عدد(بسته به اندازه تخم مرغ)
روغن برای سرخ کردن: مقداری
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
برای تهیۀ خمیر بامیه، آب، شکر و کره را روی حرارت قرار میدهیم. وقتی به جوش آمد آرد را اضافه میکنیم و دو تا سه دقیقه با قاشق چوبی هم میزنیم.
مرحلۀ دوم:
مواد را از روی حرارت بر میداریم و وقتی از حرارت اولیه افتاد، تخممرغها را دانه دانه میشکنیم و به خمیر اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مرحلۀ سوم:
در نهایت آرد سمولینا و نشاسته را اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شود.
مرحلۀ چهارم:
خمیر را در قیف میریزیم و در روغن و روی حرارت متوسط میاندازیم و سرخ میکنیم.
مرحلۀ پنجم:
در آخر بامیهها را داغ داغ داخل شربت سرد شده میریزیم و کمی صبر میکنیم تا شربت به خورد بامیه برود.