تغذیهمامان بابا

خوراک بامیه ی افغانی یه ناهار نیم ساعته و عالیه

اگر برای ناهار در فکر این هستید که چه غذایی بپزید که وقتی بچه‌ها از مدرسه می‌آیند دوست داشته باشند و غذای جدیدی هم باشد، خوراک بامیۀ افغانی بسیار عالی است.

مدرسه آنلاین – بامیۀ افغانی یکی از غذاهای سنتی و محبوب افغانستان است که به دلیل طعم و عطر دلپذیرش در سراسر جهان شناخته شده است. این غذای بدون گوشت مواد لازمش ساده و در دسترس است.

مواد لازم برای تهیۀ بامیۀ افغانی :

بامیه700 گرم
پیاز1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی3 عدد
سیر3 حبه
روغن100 میلی لیتر
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
نمک1 و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو2 قاشق غذاخوری
آب 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحلۀ اول:

ابتدا بامیه‌ها را بشویید و انتهای آنها را جدا کنید. سپس بامیه‌ها را به صورت افقی به دو قسمت تقسیم کنید.

مرحلۀ دوم:

پیازها را نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه روغ بریزید. وقتی روغن داغ شد پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را رنده کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن باز شود.

مرحلۀ سوم:

گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید و پوره کنید و به قابلمه اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، تخم گشنیز و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحلۀ چهارم:

حالا نوبت اضافه کردن بامیه‌هاست. آنها را ۱۰ دقیقه تفت دهید. آب و آب لیمو را بیفزایید و بگذارید غذا حدود نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

بامیۀ افغانی آماده است. آن را با برنج یا نان میل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا